Bernd Schneider a jucat din nou pentru Bayern Leverkusen după 398 de zile de absenţă

Internaţionalul german al echipei Bayer Leverkusen, Bernd Schneider, a disputat, sâmbătă, primul său meci în Bundesliga după 398 de zile de indisponibilitate din cauza unei leziuni ce l-a făcut să rateze şi Euro 2008, informează AFP.

1 afișare

Schneider, în vârstă de 35 de ani, a intrat pe teren în minutul 73 al victoriei obţinute de Bayer în faţa echipei Borussia Monchengladbach (5-0), într-o partidă disputată la Dusseldorf, acolo unde echipa din Leverkusen joacă meciurile de acasă până la terminarea lucrărillor de modernizre ale arenei proprii.

Mijlocaşul german, al cărui contract a fost prelungit până în 2010 în ciuda acestei accidentări, şi-a punctat această revenire printr-o pasă decisivă la golul patru al echipei sale, înscris de Kadlec '78.

Schneider disputase ultimul joc oficial la 24 aprilie 2008, accidentarea sa survenind în timpul unei şedinţe de pregătire desfăşurate de echipa sa de club câteva zile mai târziu. Jucătorul german a fost supus unei intervenţii chirurghicale de hernie de disc la finele lunii aprilie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici