Bianca Andreescu şi Serena Williams joacă sâmbătă pentru trofeul de la US Open

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (19 ani), locul 15 WTA, şi Serena Williams, locul 8 WTA, sextuplă campioană la Flushing Meadows, se vor întâlni, sâmbătă, în finala turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului.

1446 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu şi Serena Williams joacă sâmbătă pentru trofeul de la US Open

Bianca Andreescu şi Serena Williams joacă sâmbătă pentru trofeul de la US Open

Finala este programată pentru ora 23.00, ora României.

Bianca Andreescu s-a calificat în finala turneului de Grand Slam US Open, după ce a învins-o pe jucătoarea din Elveţia, Belinda Bencic, cu scorul de 7-6, 7-5, după două ore şi 15 minute de joc în timp ce Serena Williams (37 de ani, nr. 8 WTA), a trecut, în semifinale, de Elina Svitolina, scor 6-3, 6-1.

Cele două jucătoare de tenis s-au întâlnit ultima oară în finala de la Toronto, acum o lună, atunci când Serena Williams a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la spate şi i-a oferit practic Biancăi Andreescu cel de-al doilea trofeu al carierei.

Dacă va câştiga finala sâmbătă, americanca, deţinătoare a nu mai puţin de 23 de titluri de Grand Slam, va egala recordul absolut deţinut de Margaret Court, de 24 de titluri la turnee de Mare Şlem.

Taguri:
finala,
us open,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici