Biletele la meciul Unirea Urziceni - Sevilla se pun în vânzare vineri

Biletele de intrare la meciul Unirea Urziceni - Sevilla, programat la 24 noiembrie în cadrul grupei G a Ligii Campionilor, se vor pune în vânzare la casele de bilete ale stadionului Steaua începând de vineri.

55 afișări
Imaginea articolului Biletele la meciul Unirea Urziceni - Sevilla se pun în vânzare vineri

Biletele la meciul Unirea Urziceni - Sevilla se pun în vânzare vineri (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Casele de bilete vor fi deschise vineri între orele 10.00-18.00, sâmbătă între 10.00-16.00, luni între 10.00-18.00 şi marţi între 10.00-21.45.

Preţurile biletelor de intrare sunt: fotolii - 150 de lei, tribuna 0 - 100 de lei, tribuna I - 50 de lei, tribuna a II-a - 30 de lei şi peluze - 20 de lei.

Formaţia Unirea Urziceni a fost învinsă de Sevilla, la 16 septembrie, în deplasare, cu scorul de 2-0. Cele două echipe se vor întâlni din nou, la 24 noiembrie, la Bucureşti pe stadionul Steaua de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici