Bistriţa: Antrenor de fotbal care a făcut gesturi obscene în faţa a zece copii, arestat preventiv

Antrenorul de la un club privat de fotbal din Bistriţa, acuzat că a făcut gesturi obscene în faţa a zece copii, a fost arestat preventiv, vineri seară, pentru zece de zile, după ce iniţial fusese reţinut de poliţişti.

152 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Antrenor de fotbal care a făcut gesturi obscene în faţa a zece copii, arestat preventiv

Bistriţa: Antrenor de fotbal care a făcut gesturi obscene în faţa a zece copii, reţinut de poliţişti (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Virginia Roşca, a declarat corespondentului MEDIAFAX că instanţa a dispus, vineri seară, arestarea bărbatului de 48 de ani.

"Instanţa a dispus arestarea bărbatului care este antrenor de fotbal. Vreau să vă spun că faptele lui nu s-au petrecut în incinta vreunei instituţii de învăţământ. Am fost sesizaţi despre ele abia luna aceasta. Reclamanţii susţin că datează din perioada 2011-noiembrie 2013. Nu s-a luat nicio măsură împotriva lui, fiindcă până acum nu a făcut nimeni nicio sesizare", a declarat Virginia Roşca.

Bărbatul, care antrena la un club privat de fotbal din Bistriţa, a fost reţinut de poliţişti, vineri, fiind acuzat că a făcut gesturi obscene în faţa a zece copii.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de IPJ Bistriţa-Năsăud, oamenii legii au fost sesizaţi că un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Bistriţa, ar fi săvârşit, timp de doi ani, "acte cu caracter obscen" în prezenţa a zece copii înscrişi la un club privat de fotbal.

Surse din cadrul clubului Sporting Bistriţa au declarat corespondentului MEDIAFAX că zece părinţi au depus plângeri împotriva acestuia, acuzându-l de corupţie sexuală.

Presa locală a relatat că antrenorul a divorţat de soţia sa de câţiva ani, iar în timpul procesului femeia ar fi spus despre el că ar avea înclinaţii homosexuale. El are un băiat elev în clasa a XII-a la un liceu din Bistriţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici