Boc a executat mai multe lovituri de pedeapsă la handbal, la inaugurarea unei săli de sport - FOTO

Primarul Clujului, Emil Boc, a executat, miercuri, mai multe lovituri de la şapte metri cu o minge de handbal, la inagurarea unei săli de sport din oraş, el marcând de câteva ori, iar apoi a schimbat pase cu o minge de volei cu şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, Valentin Cuibus.

178 afișări
Imaginea articolului Boc a executat mai multe lovituri de pedeapsă la handbal, la inaugurarea unei săli de sport - FOTO

Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

Emil Boc a participat, miercuri, la inaugurarea sălii de sport de la Liceul cu Program Sportiv din municipiu şi a fost invitat de reprezentanţii unităţii de învăţământ să arunce cu mingea de handbal la poartă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Boc a executat mai multe lovituri de la şapte metri şi a înscris de mai multe ori, dar a şi ratat.

De asemenea, Emil Boc a schimbat câteva pase cu o minge de volei cu şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, Valentin Cuibus.

"Domnul Cuibus are abilităţi de volei şi ai de la cine să înveţi. Dacă vom găsi un pic de timp liber, vom practica şi noi voleiul. Eu nu am practicat în şcoală voleiul, dar m-am uitat la televizor la acest sport. Este o diferenţă între a te uita şi a practica, dar sunt dispus să învăţ, evident", a spus Boc.

El a afirmat că sala de sport de la Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca va aduce şansa performanţei şi va duce la creşterea numărului de elevi care vor câştiga medalii la competiţii naţionale, europene şi mondiale şi chiar la Jocurile Olimpice.

"Nu am aprobat săli de sport decât acolo unde se justifică pentru performanţă sportivă. Această sală va oferi tinerilor o alternativă la ceea ce au în viaţa reală, iar alternativa să fie sportul, nu drogurile, nu violenţa. Un copil care face sport este salvat pentru societate, este pentru el o împlinire, pentru familie - o linişte şi este ceea ce se cheamă o minte sănătoasă într-un corp sănătos", a susţinut Boc.

Lucrările la sala de sport de la Liceul cu Profil Sportiv din Cluj-Napoca au început în 2011, investiţia ridicându-se la circa 700.000 de euro, din care 600.000 de euro au provenit din fonduri guvernamentale, iar 100.000 de euro din bugetul Primăriei Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici