Boca: Arbitrul trebuia să aştepte 60 de minute

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, sâmbătă, că arbitrul partidei cu Farul Constanţa, Istvan Kovacs, trebuia să aştepte 60 de minute pentru a decide neînceperea meciului.

9 afișări
Imaginea articolului Boca: Arbitrul trebuia să aştepte 60 de minute

Boca: Arbitrul trebuia să aştepte 60 de minute (Imagine: Mediafax Foto)

"Arbitrul trebuia să aştepte 60 de minute, dar ei ne-au încadrat la teren neregulamentar şi au stat doar 30 de minute. Am încredere că acest meci se va juca. Urmează să facem contestaţie la comisii", a spus Boca.

Primarul Municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, a afirmat că trebuie demarată o anchetă pentru ca vinovaţii să plătească. "Sunt extrem de supărat şi în cel mai scurt timp vom face o anchetă să vedem cine este vinovat penteru ceea ce s-a întâmplat în această seară. EON-ul, Luxten-ul nu ştiu cine, trebuie să vedem cine, iar cei responsabili trebuie să plătească pentru ce a păţit Poli Iaşi. Avem conflicte în Iaşi cu EON Moldova, companie care a cumpărat fosta Electrica. Voi face sesizare la Parchet, oriunde, la cine poate sa verifice acest lucru", a spus edilul ieşean.

Arbitrul Istavan Kovacs a decis ca partida dintre echipele Poli Iaşi şi Farul Constanţa, din etapa a V-a a Ligii I, să nu se dispute din cauza problemelor la instalaţia de nocturnă a stadionului "Emil Alexandrescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici