Boca: Nu se pune problema să nu jucăm în prima etapă

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, joi, că nu se pune problema ca gruparea pe care o conduce să nu joace în prima etapă a returului Ligii I, din cauza sumei datorate formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, pentru transferul lui Mircea Oprea.

14 afișări
Imaginea articolului Boca: Nu se pune problema să nu jucăm în prima etapă

Boca: Nu se pune problema să nu jucăm în prima etapă

"Noi trebuia să achităm formaţiei Ceahlăul suma de 50.000 de euro pentru transferul lui Mircea Oprea. Banii i-am plătit în tranşe şi într-adevăr am întârziat cu plata. Practic noi am dat toţi cei 50.000 de euro Ceahlăului, însă din cauza întârzierilor am fost penalizaţi cu 3-4.000 de euro. În cel mai scurt timp vom achita şi penalităţile către Ceahlăul Piatra Neamţ şi Poli Iaşi va fi programată în prima etapă. Suporterii să stea liniştiţi, nu se pune problema ca noi să nu fim programaţi pentru meciul Universitatea Craiova, de pe teren propriu", a afirmat Sorin Boca.

În data de 3 februarie, Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF a decis ca FC Politehnica Iaşi să fie sancţionată cu neprogramarea la jocuri oficiale până la achitarea integrală a obligaţiilor de plată către SC FC Ceahlăul Piatra Neamţ, suma datorată reprezentând rest de plată din indemnizaţia de transfer a jucătorului Mircea Vasile Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici