Boca: Numai cei de la Farul văd albul că e negru

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, s-a declarat deranjat de afirmaţiile făcute, joi, de tehnicianul echipei Farul, Ion Marin, şi a precizat că doar cei de la gruparea constănţeană "văd albul că e negru".

12 afișări
Imaginea articolului Boca: Numai cei de la Farul văd albul că e negru

Boca: Numai cei de la Farul văd albul că e negru (Imagine: Mediafax Foto)

"Am văzut că pe Ion Marin îl preocupă când se retrage din campionat Poli Iaşi şi ce face Poli Iaşi. E clar o lipsă totală de fair-play din partea lor. Ar face bine să-şi vadă de echipa lor! Dacă toată lumea cu care am vorbit şi din FRF şi din Ligă, chiar şi de la CCA, ne dau dreptate, numai cei de la Farul văd albul că e negru! Nu se poate chiar aşa", a afirmat Sorin Boca.

Oficialul ieşean şi-a manifestat, totuşi, încrederea că vineri Comisia de Disciplină va lua decizia reprogramării meciului Poli Iaşi - Farul Constanţa, care nu s-a disputat din cauza unor probleme la instalaţia de nocturnă. "Am demonstrat foarte clar că arbitrul Istvan Kovacs nu a respectat termenul de 60 de minute. Regulamentele sunt clare, deci nu văd ce decizie ar putea lua astăzi Comisia de Disciplină. Singura decizie corectă este reprogramarea meciului cu Farul Constanţa", a explicat el.

Antrenorul formaţiei Farul, Ion Marin, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că oficialii grupării Poli Iaşi, prin ameninţarea că vor retrage echipa din campionat, nu fac altceva decât să-şi recunoască vina şi să cerşească milă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici