Boca: Purtăm negocieri cu Andre Todescato

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, marţi, că se poartă negocieri cu jucătorul brazilian Andre Todescato pentru semnarea unui contract cu gruparea din dealul Copoului.

11 afișări
Imaginea articolului Boca: Purtăm negocieri cu Andre Todescato

Boca: Purtăm negocieri cu Andre Todescato

"Am spus că dorim în această iarnă să aducem doi fundaşi laterali şi unul-doi atacanţi. Iată că după ce am negociat cu Dorin Mihuţ, care era jucător liber de contract, purtăm acum discuţii cu jucătorul brazilian, care are paşaport italian, Andre Todescato. Acesta are 26 de ani, joacă pe flancul stâng şi a evoluat ultima dată la formaţia letonă Skonto Riga. La fel ca şi în cazul lui Mihuţ, vrem să semnăm cu Todescato până în vară, cu posibilitate de prelungire pentru încă doi ani", a spus Boca.

Citeşte şi:

Dorin Mihuţ va semna pe şase luni cu Poli Iaşi

Boca: I-am vrea pe Matei şi Jovanovici sub formă de împrumut

Bergodi: Ne putem atinge obiectivul cu lotul actual

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici