Boca: Sunt şanse mari să-l aducem pe Andrei Cristea la Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că atacantul echipei Dinamo Bucureşti, Andrei Cristea, are şanse mari să joace în retur la gruparea din dealul Copoului.

23 afișări
Imaginea articolului Boca: Sunt şanse mari să-l aducem pe Andrei Cristea la Iaşi

Boca: Sunt şanse mari să-l aducem pe Andrei Cristea la Iaşi

"Sunt şanse mari să-l aducem pe Andrei Cristea la Iaşi. El a mai jucat la noi şi în returul campionatului trecut şi a făcut-o foarte bine. Avem nevoie de un atacant de viteză aşa cum este Cristea şi sperăm să obţinem împrumutul lui până în vară. Discutăm în aceste zile cu oficialii clubului Dinamo şi sperăm că Andrei Cristea se va alătura lotului nostru în cantonamentul din Antalya", a spus Boca.

Oficialul ieşean a mai precizat că fundaşul Andre Todescato a semnat deja un contract cu Poli. "Începând de astăzi (n.r. - miercuri), fundaşul Andre Todescato este jucătorul Politehnicii Iaşi. Acesta a semnat cu noi un contract până în vară cu posibilitatea de prelungire pentru încă doi ani. Todescato a evoluat ultima dată la formaţia letonă Skonto Riga", a afirmat Boca

Sorin Boca a anunţat că s-a renunţat la transferul fundaşului Dorin Mihuţ. "Dorin Mihuţ era jucător liber de contract, dar nu ne-am înţeles asupra câtorva clauze şi de aceea am decis să nu-l mai achiziţionăm. În Antalya, antrenorul Cristiano Bergodi îl va lua pe postul de fundaş dreapta pe Alin Apetroaie, un tânăr de perspectivă, de la echipa a doua a clubului nostru", a explicat Boca.

Citeşte şi:

Andrei Cristea nu este interesat de o revenire la Poli Iaşi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici