Boca: Suntem siguri că vom obţine licenţa pentru sezonul viitor

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, marţi, că este convins că gruparea pe care o conduce va obţine licenţa pentru sezonul viitor, după ce a achitat toate datoriile.

10 afișări
Imaginea articolului Boca: Suntem siguri că vom obţine licenţa pentru sezonul viitor

Boca: Suntem siguri că vom obţine licenţa pentru sezonul viitor (Imagine: Mediafax Foto)

"Am reuşit să plătim toate datoriile către stat şi către terţi, aferente anului 2008. Suma a fost plătită în mare parte de către acţionarii noştri, restul banilor împrumutându-i de la persoane care sunt ataşate de club şi care ne-au mai ajutat şi în alte rânduri când ne-a fost greu. Important este că am plătit toate datoriile şi acum suntem siguri că vom obţine licenţa pentru sezonul viitor", a spus Boca.

"În această săptămână, urmează să depunem dosarul pentru obţinerea licenţei. Cele cinci criterii care trebuie îndeplinite pentru obţinerea licenţei sunt sportiv, infrastructură, personal, juridic şi finanaciar. Dat fiind că anul trecut am avut emoţii mari cu obţinerea licenţei, anul acesta ne-am ocupat din timp de acest dosar, pentru a nu mai avea probleme. Susţinerea dosarului urmează a fi făcută în aprilie, când vom fi programaţi de Comisia de Licenţiere a Federaţiei Române de Fotbal", a mai spus Boca.

Oficialul ieşean a mai afirmat că totul va depinde acum de jucători pentru ca Poli să evolueze şi sezonul viitor în Liga I: "Noi vom obţine fără probleme licenţa, aşa că rămâne doar ca jucătorii noştri să obţină cât mai multe puncte în etapele rămase de jucat şi să se situeze la finalul campionatului deasupra liniei retrogradării. Suntem convinşi că vom avea meciuri foarte grele, însă eu sper că jucătorii noştri îşi vor demonstra valoarea şi vor reuşi să se salveze de la retrogradare şi în acest sezon".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici