Bogdan Burcea a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei de handbal Corona Braşov

Echipa de handbal Corona Braşov şi-a prezentat luni, noul antrenor principal, Bogdan Burcea, venit în locul lui Aurelian Roşca, care şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea braşoveană.

449 afișări
Imaginea articolului Bogdan Burcea a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei de handbal Corona Braşov

Bogdan Burcea a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei de handbal Corona Braşov (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Bogdan Burcea a declarat că este o onoare să antreneze Corona şi că va face totul pentru îndeplinirea obiectivelor: "Este o onoare pentru mine să fiu aici, la Braşov şi să antrenez Corona. Îl felicit pe fostul antrenor, Aurelian Roşca pentru munca depusă, am o moştenire grea de la el, dar voi face totul pentru a duce mai departe aşa cum trebuie, munca începută de el. Sunt un tip ambiţios şi ceea ce promit este să păstrez echipa în obiectivele fixate de conducere".

Chiar dacă a preluat echipa cu doar câteva zile înainte de meciul cu Lokomotiv Zagreb, din Cupa Cupelor, noul antrenor este convins că nu va avea probleme de adaptare: "Experienţa pe care o am mă va ajuta să fac faţă cu bine. Cunosc foarte bine echipa, sunt foarte multe fete cu care am lucrat la lot iar pe celelalte fete le ştiu din campionat. Meciurile încep de la zero la zero, aşa că îşi va spune cuvântul pregătirea partidei. Deocamdată nu am date despre echipa adversă, dar într-o zi două mă voi pune la curent cu toate. Eu joc întotdeauna doar la victorie şi cu siguranţă aşa voi face şi cu Zagreb. Nu mă tem şi am încredere în echipă mai ales că este una valoroasă. Nu voi schimba foarte multe, mai ales că timpul este foarte scurt, însă cu siguranţă se va simţi amprenta personală", a menţionat Burcea.

Corona va juca sâmbăta viitoare, în Cupa Cupelor, pe teren propriu cu Lokomotiv Zagreb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici