Bogdan Stancu a înscris un gol pentru Genclerbirligi în remiza cu Osmanlispor, scor 2-2

Internaţionalul român Bogdan Stancu a înscris un gol pentru Genclerbirligi în remiza formaţiei sale în deplasare cu Osmanlispor, scor 2-2, duminică, în etapa a doua din prima ligă turcă.

1 afișare

Stancu a marcat în minutul 65, dintr-o lovitură de la 11 metri. Atacantul în vârstă de 29 de ani a fost înlocuit în minutul 84. Un alt internaţional român, Raul Rusescu, a oferit pasa de gol la prima reuşită a lui Osmanlispor. Rusescu a părăsit terenul în minutul 66, înlocuit de către Cheick Diabate.

Osmanlispor a condus cu 2-0, după reuşitele lui Delarge (minutul 9) şi Guven (minutul 16), dar oaspeţii au revenit graţie golurilor lui Gurler (minutul 43) şi Stancu.

Osmanlispor are două remize de la începutul campionatului, în timp ce Genclerbirligi a înregistrat o victorie şi un egal după primele două etape.

Tot duminică, Iasmin Latovlevici a fost integralist pentru Karabukspor în victoria de pe teren propriu cu Rizespor, scor 3-0. Fundaşul stânga în vârstă de 30 de ani s-a transferat în această vară de la Genclerbirligi, din postura de jucător liber de contract.

Cristian Tănase a intrat pe teren în minutul 63 pentru Karabukspor şi a oferit pasa decisivă la golul secund al gazdelor, reuşit de către Traore în minutul 82. Cristian Tănase (29 de ani), fost jucător al Stelei, a venit în această vară de la Sivasspor.

Yatabare (19') şi Skulason (90') au înscris celelalte goluri ale partidei Karabukspor-Rizespor. În aceeaşi etapă, Fenerbahce şi Kayserispor au remizat după un meci spectaculos, scor 3-3 (Kjaer 30', Tufan 44', Potuk 90+3' / Welliton 27', 45+1', Budak 90'). Fundaşul danez Simon Kjaer a fost eliminat în minutul 38.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici