Bogdan Stoica şi-a făcut adversarul KO în mai puţin de opt secunde, la gala de la Târgu Jiu

Bogdan Stoica l-a învins printr-un KO reuşit în mai puţin de opt secunde pe sârbul Andi Djurdjevic, în cadrul show-ului Bodyguardul 0 - Forţe Speciale, de la Târgu Jiu, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

482 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stoica şi-a făcut adversarul KO în mai puţin de opt secunde, la gala de la Târgu Jiu

Bogdan Stoica şi-a făcut adversarul KO în mai puţin de opt secunde, la gala de la Târgu Jiu (Imagine: Bogdan Iordache/Arhiva Mediafax Foto)

Imediat după primul gong, Bogdan Stoica şi-a făcut KO adversarul cu prima lovitură, un high-kick, în chiar ultimul meci al galei, după ce cu scurt timp înainte Benny Adegbuyi reuşise o victorie spectaculoasă înainte de limită tot cu un sârb, Srdjan Seles.

Alexandru Nedelcu, Dănuţ Hurduc şi Marian Iordan au câştigat cele piramide de patru organizate pe sistemul trei reprize a câte două minute, în timp ce într-un alt meci, considerat finală la categoria +95 de kilograme, Răzvan Benche a terminat la egalitate cu Mihăiţă Golescu.

La final, Alexandru Nedelcu şi Mihăiţă Golescu au anunţat că le vor lăsa locul lor din finala de la Timişoara finaliştilor Cristian Ristea, respectiv Răzvan Benche.

În meciul pentru primul titlu de kick-boxing profesionist organizat vreodată în România, sportivul Claudiu Bădoi (21 de ani) a trecut la decizie unanimă de Marius Tiţă.

Rezultatele galei de vineri:

Meci rezerve

Alexandru Tarnaveţchi l-a învins prin KO în prima repriză pe Dragoş Georgescu

Piramidă, 85 de kilograme

Semifinală

Cristian Ristea l-a invins la decizie unanimă pe Radu Pralea

Alexandru Nedelcu l-a învins după extra-round pe Alin Boroghină

Finală

Alexandru Nedelcu l-a învins la decizie unanimă pe Cristian Ristea

Piramidă, 95 de kilograme

Semifinală

Daniel Bradea l-a învins prin KO în repriza a doua pe Viorel Mărgineanu

Dănuţ Hurduc l-a învins la decizie unanimă pe Mihai Ignat

Finală

Dănuţ Hurduc l-a învins la decizie unanimă pe Daniel Bradea

Piramidă, +95 kilograme

Semifinală

Marian Iordan l-a învins la decizie unanimă pe Marian Albişor

Adrian Motorga l-a învins prin KO tehnic Ciprian Iordache

Finală

Marian Iordan l-a învins prin decizie split Adrian Motorga

Finală, +95 kilograme

Răzvan Benche a terminat la egalitate cu Mihăiţă Golescu

Primul titlu de kick-boxing profesionist din istoria României, categoria 71 de kilograme

Claudiu Bădoi l-a învins la decizie unanimă pe Marius Tiţă.

Super-fights

Benny Adegbuyi l-a învins prin KO în repriza a treia pe Srdjan Seles (Serbia).

Bogdan Stoica l-a învins prin KO în prima repriză pe Andi Djurdjevic (Serbia).

Cea de-a doua semifinală a show-ului Bodyguardul - Forţe Speciale, organizat de Eduard Irimia Promotions şi Sport.ro, va avea loc în data de 4 mai, la Deva. Premiile totale de la Bodyguardul - Forţe Speciale se ridică la 15.000 de euro, la care se adaugă şi şansa sportivilor de a se bate în circuitul mondial Local Kombat, transmis în direct în peste 70 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici