Bologna este interesată de Grozav, dar îl monitorizează şi pe Gabriel Torje

Oficialii clubului italian Bologna sunt interesaţi de mijlocaşul echipei Petrolul Ploieşti, Gheorghe Grozav, dar îl monitorizează şi pe jucătorul formaţiei Udinese, Gabriel Torje, a anunţat, joi, cotidianul Tuttosport.

184 afișări
Imaginea articolului Bologna este interesată de Grozav, dar îl monitorizează şi pe Gabriel Torje

Gheorghe Grozav (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Conform Tuttosport, Petrolul a cerut 500.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon al lui Grozav, cu drept de cumpărare definitivă în vara viitoare contra sumei de 2,5 milioane de euro.

În cazul în care nu va reuşi achiziţionarea lui Grozav, Bologna are în vedere un posibil transfer al mijlocaşului formaţiei Udinese Gabriel Torje.

La Bologna mai este legitimat un jucător român, atacantul Denis Alibec.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici