Bolt a câştigat a treia medalie de aur la CM, cu Jamaica în proba de ştafetă 4x100 m - VIDEO

Atletul jamaican Usain Bolt a câştigat, sâmbătă seară, a treia medalie de aur la Campionatele Mondiale de la Berlin, impunându-se, alături de compatrioţii săi Asafa Powell, Steve Mullings şi Michael Frater, în proba de ştafetă 4x100 m.

17 afișări
Imaginea articolului Bolt a câştigat a treia medalie de aur la CM, cu Jamaica în proba de ştafetă 4x100 m - VIDEO

Bolt a câştigat a treia medalie de aur la CM, cu Jamaica în proba de ştafetă 4x100 m (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Usain Bolt a mai stabilit la Berlin recorduri mondiale la 100 metri (9.58) şi 200 metri (19.19).

Cei patru au terminat proba în 37 de secunde şi 31 de sutimi.

Poziţia a doua a fost ocupată de Trinidad-Tobago (Brown, Burns, Callander, Thompson, timpul 37.62), iar pe locul trei s-a clasat Marea Britanie (Williamson, Edgar, Devonish, Aikines-Aryeetey, timpul 38.02).

Usain Bolt a mai stabilit la Berlin recorduri mondiale la 100 metri (9.58) şi 200 metri (19.19).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici