Bolt a primit Ordinul Jamaicăi, a patra distincţie în stat

Atletul Usain Bolt a primit, luni, medalia Ordinul Jamaicăi, a patra distincţie în stat, cu ocazia unei ceremonii organizate în capitala Kingston, informează AFP.

20 afișări
Imaginea articolului Bolt a primit Ordinul Jamaicăi, a patra distincţie în stat

Bolt a primit Ordinul Jamaicăi, a patra distincţie în stat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bolt, în vârstă de 23 de ani, deţinător al titlurilor olimpice şi mondiale în probele de 100 metri, 200 metri şi ştafetă 4x100 metri, devine, astfel, cel mai tânăr posesor al distincţiei respective. El a fost decorat şi aplaudat la Up Park Camp, unde se află baza forţelor de apărare ale Jamaicăi.

Bolt primise deja, în 2008, Ordinul Distincţiei, un premiu mai puţin prestigios, pe care îl mai deţin încă doi atleţi jamaicani, Veronica Campbell şi Asafa Powell.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici