Bonetti: La cum am jucat a fost just să pierdem, ne cerem scuze

Tehnicianul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat după înfrângerea cu scorul de 2-0 din meciul cu FC Braşov că acest rezultat este corect, având în vedere prestaţia jucătorilor săi, şi că le cere scuze suporterilor.

106 afișări
Imaginea articolului Bonetti: La cum am jucat a fost just să pierdem, ne cerem scuze

Dario Bonetti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu sunt multe cuvinte de spus, ne cerem scuze suporterilor pentru această înfrângere. La cum am jucat astăzi a fost just să pierdem. Se mai întâmplă în fotbal astfel de momente, mai ales când există presiunea de a câştiga. Pot promite că acest joc slab nu se va repeta şi vom lupta până la finalul campionatului pentru titlu. Este adevărat că am fost şi mai puţin norocoşi în seara aceasta, dar suntem datori să muncim mai bine în continuare. Braşovul a avut jucători de calitate, iar când joci aşa cum am făcut-o noi astăzi, este normal ca rezultatul să fie acesta. Amărăciunea este cu atât mai mare cu cât era un moment foarte important pentru noi. Din păcate nu putem schimba mereu staful tehnic pentru a se rezolva problemele. L-am schimbat pe Dănciulescu pentru că în viziunea mea şi al doilea fault era de galben şi nu îmi puteam permite să îmi las echipa în zece oameni", a spus Bonetti.

De cealaltă parte, antrenorul Ionuţ Badea a declarat că FC Braşov a meritat victoria. "Un joc foarte important, în care am luat trei puncte meritate, de care aveam nevoie pe acest final de campionat. Îmi pare tare rău pentru Dinamo, am trăit momente frumoase acolo, dar acesta este fotbalul. Traversau un moment bun, dar astăzi noi am luat trei puncte. Braşovul a învins liderul, un meci care face această victorie să fie şi mai importantă. Evoluţia noastră nu a lăsat foarte multe soluţii adversarilor şi practic aşa s-a scris acest meci. Nu consider că am încurcat pe nimeni în lupta la titlu, ci doar ne-am luat punctele de care aveam mare nevoie în lupta pentru salvarea de la retrogradare", a precizat Badea.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Distefano '29 şi Ilijoski '77.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici