Borcea: Am convenit cu Iancu să ne arbitreze Tudor

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că a convenit împreună cu preşedintele grupării FC Timişoara, Marian Iancu, ca derbiul de duminică să fie arbitrat de o brigadă condusă de Alexandru Tudor, propunere acceptată de CCA.

32 afișări
Imaginea articolului Borcea: Am convenit cu Iancu să ne arbitreze Tudor

Borcea: Am convenit cu Iancu să ne arbitreze Tudor

"Da, am convenit cu domnul Iancu ca arbitru să fie Tudor. În condiţiile în care străinii au refuzat, era cea mai bună soluţie. Am semnat o cerere pe care am înaintat-o Comisiei Centrale a Arbitrilor. Nu au cum să ne refuze din moment ce am convenit ambele părţi asupra arbitrului", a declarat Borcea.

FC Timişoara a anunţat, pe site-ul oficial, că preşedintele Marian Iancu a ajuns deja la un acord verbal cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, ca partida dintre cele două echipe să fie condusă de arbitrul Alexandru Tudor, ajutat la tuşe de cei mai buni asistenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici