Borcea: Clubul Pandurii nu a vrut să joace meciul cu Oţelul

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a declarat, miercuri, într-o emisiune TV, că gruparea "alb-roşie" ar fi fost dispusă să găsească o soluţie pentru a stinge litigiul cu Pandurii, prin transferul unui jucător de la Târgu Jiu, dar gorjenii au refuzat pentru că nu au vrut să joace meciul cu Oţelul.

16 afișări
Imaginea articolului Borcea: Clubul Pandurii nu a vrut să joace meciul cu Oţelul

Borcea: Clubul Pandurii nu a vrut să joace meciul cu Oţelul (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"De doi ani ne chinuim să stingem litigiul cu Pandurii. În vară am încheiat un acord cu ei. De trei zile am discutat la Ligă, cu domnul Condescu (n.r. - preşedintele CA al CS Pandurii), cu domnul Pârvulescu (n.r. - preşedintele executiv al gorjenilor). Noi am vrut să renunţăm la toţi banii, dar să ni-l dea pe Chiricheş şi să-l lăsăm în continuare să joace împrumut a Pandurii. Eu cred că nu s-a vrut să se joace acest meci. Sigur săptămâna viitoare, când vor juca cu Dinamo, se vor găsi bani ca să-şi plătească Pandurii datoria. Am fost dispuşi la orice discuţie. De la 100.000 pe Chiricheş, am vrut să dăm 500.000 ca să se joace această partidă", a spus Cristi Borcea, informează www.prosport.ro.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi de pe teren propriu, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriei către FC Dinamo. Gălăţenii vor câştiga acest meci la masa verde.

Pandurii avea de achitat datorii de circa 600.000 de euro către diverse cluburi şi jucători, printre care se numără Dinamo (aproximativ 460.000 de euro) şi fotbaliştii Cosmin Tilincă şi Ionuţ Stancu. Preşedintele executiv al CS Pandurii, Eugen Pârvulescu, declarase marţi că gruparea gorjeană a plătitit datoriile către jucători, dar nu a ajuns încă la un acord cu FC Dinamo pentru suma de bani pe care o mai are de achitat în cazul transferului mijlocaşului Ilie Iordache.

Miercuri, Pârvulescu a spus că echipa sa nu a fost programată la meciul cu Oţelul deoarece nu s-a înţeles cu Dinamo pentru stingerea litigiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici