Pandurii Târgu Jiu nu a fost programată în etapa a XIX-a a Ligii I

Liga Profesionistă de Fotbal nu a programat echipa Pandurii Târgu Jiu în partida cu Oţelul Galaţi de pe teren propriu din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriilor de circa 600.000 de euro către diverse cluburi şi jucători, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul LPF.

13 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu nu a fost programată în etapa a XIX-a a Ligii I

Pandurii Târgu Jiu nu a fost programată în etapa a XIX-a a Ligii I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Termenul în care clubul Pandurii putea achita datoria a trecut, iar meciul nu a fost programat. Celelalte cluburi care aveau datorii către terţi, Universitatea Craiova, Rapid şi Unirea Urziceni, şi-au rezolvat problemele şi vor juca în etapa a XIX-a", au precizat sursele citate.

Conform regulamentului, neprogramarea în două etape în timpul unui sezon atrage după sine retrogradarea echipei respective în Liga a II-a.

Pandurii avea de achitat datorii de circa 600.000 de euro către diverse cluburi şi jucători, printre care se numără Dinamo (aproximativ 460.000 de euro) şi fotbaliştii Cosmin Tilincă şi Ionuţ Stancu. Preşedintele executiv al CS Pandurii, Eugen Pârvulescu, declarase marţi că gruparea gorjeană a plătitit datoriile către jucători, dar nu a ajuns încă la un acord cu FC Dinamo în cazul sumei de bani pe care o mai are de achitat în cazul transferului mijlocaşului Ilie Iordache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici