Borcea: Dolha nu mai poate apăra nici la echipa a doua a clubului

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, sâmbătă, într-o emisiune televizată, că portarul Emilian Dolha nu merită să mai joace nici la echipa a doua a clubului, după cele două gafe din meciul cu CFR Cluj, scor 2-2, în etapa a XXI-a a Ligii I.

19 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dolha nu mai poate apăra nici la echipa a doua a clubului

Borcea: Dolha nu mai poate apăra nici la echipa a doua a clubului (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Ambele goluri ale CFR-ului au fost cadouri făcute de Dolha. Păcat de jucătorii care au muncit. Este ceva incredibil ce s-a întâmplat. Dolha nu mai poate să apere cu Steaua, nici la echipa a doua nu mai poate, el face pe el. Tot timpul este alb, Dolha nu este portar, portarul trebuie să aibă curaj", a spus Borcea la Fanatik Show.

Oficialul dinamovist a acuzat, de asemenea, arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, apreciind că acesta trebuia să-i acorde cartonaşul roşu lui Yssouf Kone, de la CFR Cluj, pentru intrarea cu talpa la jucătorul dinamovist Dragoş Grigore. Borcea a precizat că Grigore a fost transportat la spital, el fiind suspect de fisură de peroneu. "Grigore a fost transportat de urgenţă la spital, cred că are fisură de peroneu. Trebuia ca arbitrul să dea roşu la atacul lui Kone. Sunt îngrijorat de situaţie, ar fi păcat ca Grigore să se accidenteze astfel", a spus Borcea.

La rândul său, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Dinamo, Nicolae Badea, s-a arătat dezamăgit de rezultatul din meciul cu CFR. "Sunt dezamăgit, pentru că Dinamo merita să câştige meciul cu CFR. Dinamo a avut cele trei puncte în mână, însă a fost acea eroare decisivă a lui Dolha care a decis meciul. După ce au rămas în inferioritate numerică, mă aşteptam ca CFR să forţeze şi Dinamo să prindă câteva contraatacuri decisive, însă nu s-a întâmplat aşa", a spus Badea.

Oficialul dinamovist a adăugat că Dinamo a pierdut patru puncte importante în meciurile cu Ceahlăul şi CFR Cluj: "Au fost două meciuri în care Dinamo a pierdut câte două puncte, cel cu Ceahlăul şi cel cu CFR, sunt patru puncte extrem de importante, care vor conta la finalul sezonului".

Formaţia Dinamo Bucureşti a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2 (0-1), în faţa formaţiei CFR Cluj, în derbiul etapei a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici