Borcea îl regretă pe Rednic

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, joi seara, la emisiunea Fanatik Show, că echipa antrenată acum de Cornel Ţălnar şi Cornel Dinu juca mai bine în perioada în care a fost pregătită de actualul tehnician al formaţiei Rapid.

10 afișări
Imaginea articolului Borcea îl regretă pe Rednic

Borcea îl regretă pe Rednic

"Normal că echipa a jucat mai bine pe vremea lui Rednic decât acum, pentru că eram în primăvara europeană şi am luat titlul. Apoi, în toamnă, a avut mult ghinion", a spus Borcea.

Cristi Borcea consideră că Dinamo are cel mai bun lot din campionatul intern şi pune rezultatele slabe pe seama ghinionului. "Ne pregătim să câştigăm toate meciurile rămase. Avem cel mai bun lot, dar avem şi mult ghinion. Trebuie să se întoarcă soarta şi în favoarea noastră. La investiţiile care s-au făcut, trebuie să sperăm. Avem cea mai bună echipă şi acum, după ce revin şi Miranda şi Pekarici, atacăm cupele europene", a mai spus Borcea, citat de www.fanatik.ro referindu-se la ultimul obiectiv al formaţiei "alb-roşii" în acest sezon.

Dinamo a fost învinsă, miercuri, la Urziceni, de Dacia Mioveni, cu scorul de 1-0, în sferturile de finală ale Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici