Borcea: În locul lui Zicu m-aş da accidentat până la finalul sezonului

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, l-a criticat pe mijlocaşul Ianis Zicu, duminică, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 3-2, precizând că acesta ar trebui "să se dea accidentat" până la finalul sezonului.

13 afișări
Imaginea articolului Borcea: În locul lui Zicu m-aş da accidentat până la finalul sezonului

Borcea: În locul lui Zicu m-aş da accidentat până la finalul sezonului (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Am făcut o primă repriză foarte bună, însă în a doua am suferit şi am terminat meciul cu mari emoţii. Este o victorie foarte importantă pe un teren pe care CFR Cluj a luat bătaie. Dar degeaba am câştigat aici dacă nu batem la Urziceni. Nu cred că a fost penalti la Moţi, păcat că arbitrul Cristian Balaj a vrut să iasă în evidenţă. Zicu ar trebui să se uite în oglindă, să-şi vadă ultimele meciuri. Eu în locul lui m-aş da accidentat până la finalul sezonului", a spus Borcea.

Echipa Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), de formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici