Borcea: Nu am discutat cu Lotito despre transferurile lui Moţi şi Lobonţ

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat,marţi, că nu a discutat cu preşedintele clubului Lazio, Claudio Lotito, sosit în cursul dimineţii la Bucureşti, despre transferurile jucătorilor Cosmin Moţi şi Bogdan Lobonţ la gruparea italiană.

19 afișări
Imaginea articolului Borcea: Nu am discutat cu Lotito despre transferurile lui Moţi şi Lobonţ

Cristi Borcea (Imagine: Mediafax Foto)

"N-am discutat nimic despre Moţi şi nici despre Lobonţ", a spus oficialul dinamovist.

Cristi Borcea, împreună cu acţionarii Vasile Turcu şi Nicolae Badea, administratorul delegat Cornel Dinu şi impresarii Ioan şi Victor Becali s-au întâlnit, marţi, la sediul FC Dinamo cu preşedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito, pentru a finaliza transferul lui Ştefan Radu. "S-a rezolvat cu Ştefan Radu. A fost opţiunea celor de la Lazio, şi au făcut opţiunea", a adăugat Borcea, fără a preciza suma transferului.

La ieşirea din sediul clubului, nici acţionarul Nicolae Badea nu a dorit să dea detalii despre tranzacţia cu Lazio. "Între noi şi Lazio au fost perfectate azi documentele finale, în prezenţa reprezentanţilor Băncii Italiene şi a UniCredit România", a spus Badea.

Întrebat dacă în cadrul întâlnirii cu Claudio Lotito s-a discutat şi despre posibilitatea ca fundaşul Cosmin Moţi să fie transferat la formaţia italiană, Nicolae Badea a răspuns: "Nu, deocamdată nu s-a discutat nimic despre Moţi".

Fundaşul Ştefan Radu a fost împrumutat în iarnă de Dinamo la Lazio contra sumei de 1,19 milioane de euro, italienii având drept de cumpărare definitivă în această vară dacă achită 4,2 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici