Borcea: Nu m-a surprins rezultatul alegerilor

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că nu a fost o surpriză pentru el realegerea lui Mircea Sandu la conducerea Federaţiei Române de Fotbal, după Adunarea Generală a forului de luni.

10 afișări
Imaginea articolului Borcea: Nu m-a surprins rezultatul alegerilor

Borcea: Nu m-a surprins rezultatul alegerilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu m-a surprins rezultatul alegerilor, Mircea Sandu a făcut foarte multe pentru fotbalul românesc. S-au obţinut foarte multe calificări fără implicarea politicului. Avem un fotbal mult peste condiţiile care se oferă în alte ţări. Nu mă aşteptam ca Iacov să ia atâtea voturi. Îl felicit şi înseamnă că şi-a făcut treaba. S-a ales şi omul, are experineţă de 20 de ani şi este membru în Comitetul Executiv al UEFA, dar s-a votat şi programul. I-aş recomanda lui Sandu să aibă mai multă grijă de sănătatea sa. Din fotbalul românesc nu l-ar fi bătut nimeni", a spus Borcea.

Conducătorul echipei dinamoviste a adăugat că are convingerea că şi peste patru ani, la teminarea acestui mandat în funcţia de preşedinte al FRF, Sandu nu va avea nicio problemă în a fi reales: "Pe mine mă interesează doar Dinamo şi atât, nu m-ar interesa o candidatură la FRF. Când Mircea Sandu îşi va termina mandatul, peste patru ani, nu va avea rival indiferent cine va candida. L-am dorit pe Ionuţ Lupescu de mai multe ori la Dinamo, dar este legat de federaţie. În ultimii patru ani a mărit bugetul federaţiei de peste cinci ori".

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a fost reales, luni, în această funcţie în urma votului din cadrul Adunării Generale a FRF, învingându-l pe Constantin Iacov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici