Borisav Burmaz este noul atacant al Rapidului

Clubul de fotbal Rapid Bucureşti a anunţat duminica aceasta că a perfectat cel de-al doilea transfer al iernii, reuşind să-l achiziţioneze pe Borisav Burmaz, atacantul sârb de la FK Voždovac.

253 afișări
Imaginea articolului Borisav Burmaz este noul atacant al Rapidului

Sursa foto: facebook.com/FCRapid1923oficial

După Florent Hasani, golgheterul Albaniei, a semnat cu Rapid cel de-al doilea marcator al Superligii Serbiei, cu 10 goluri marcate în 18 partide.

Crescut de Steaua Roşie, cea mai titrată echipă din Serbia, atacantul de 22 de ani, împliniţi pe 21 aprilie, a mai jucat la Grafičar şi Radnički Kragujevac 1923.

Burmaz (185 cm înălţime) este internaţional sârb, evoluând pentru naţionalele U17, U18 şi U19 ale Serbiei, iar valoarea sa de piaţă, conform transermarkt.com, este de 1,2 milioane de euro.

FK Vozdovac (51 de meciuri, 16 goluri, 3 assisturi)
Grafičar (43 de meciuri, 20 de goluri, 4 assisturi)
Radnički 1923 (18 meciuri, 1 gol)
Crvena Zvezda (1 meci)

Atacantul sârb a evoluat ultima dată pe 15 decembrie 2023, în Voždovac – Železničar Pančevo (5-1), când a înscris o „dublă”, în cele 66 de minute jucate.

Cu formaţia U19 a Stelei Roşii Belgrad a câştigat campionatul Serbiei, evoluând în Youth League, unde a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă.

Pe postul de atacant, Borisav îi va avea concurenţi pe Albion Rrahmani, Kevin Soni sau Alexandru Stan, însă şi nou-venitul Florent Hasani poate evolua în poziţie de „vârf”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici