Bosânceanu critică dur arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj

Patronul clubului Farul Constanţa, Gheorghe Bosânceanu, a criticat, sâmbătă, prestaţia brigăzii de arbitri de la meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a XXV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Se pare că scandalurile din fotbal şi înregistrările apărute în presă nu s-au terminat. L-am întrebat pe observator dacă va avea curajul să scrie ce a văzut. L-am întrebat dacă a văzut o singură decizie luată împoriva CFR-ului. Anul trecut, când am declarat că delegările se fac la nivel înalt, că arbitrii sunt sponsorizaţi, ei au înţeles să mă amendeze cu 120 de milioane de lei şi două luni suspendare. O manieră de arbitraj de neimaginat, în care incriminaţi sunt arbitrul de centru şi tuşierul 1. Nu pot să cred că atunci când toate greşelile sunt împotriva ta, arbitrii sunt de bună credinţă. Suntem unii dobitoci care băgăm bani mulţi şi alţii şmecheri care se îmbogăţesc. Ce cutremur ar trebui să se întâmple în fotbalul românesc ca lucrurile să fie corecte? Pe lângă autorităţi, FRF ar trebui să se sesizeze şi să ia măsuri. Dacă se va continua la fel, până la finalul campionatului, mă voi retrage", a afirmat Bosânceanu.

Farul Constanţa a pierdut, scor 0-1, meciul cu CFR Cluj, din etapa a XXV-a a Ligii I.

Meciul a fost arbitrat de brigada Marius Avram (central) - Ioan Onicaş, Dorin Mudura (asistenţi) - Mihai Ene (rezervă).

Observatori au fost Ioan Mureşan şi Dumitru Mihalache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici