Bosniacul Blaz Sliskovici, printre posibilii antrenori ai echipei FC Braşov

Fostul antrenor al echipei Unirea Alba Iulia, bosniacul Blaz Sliskovici, a declarat, vineri, că fost contactat de oficialii FC Braşov privind o eventuală preluare a acestei formaţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11 afișări
Imaginea articolului Bosniacul Blaz Sliskovici, printre posibilii antrenori ai echipei FC Braşov

Bosniacul Blaz Sliskovici, printre posibilii antrenori ai echipei FC Braşov (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"S-ar putea să antrenez Braşovul, să-mi iau astfel o revanşă faţă de fotbalul din România, dupa ce în returul trecutei ediţii de campionat nu am reuşit să salvez Alba Iulia de la retrogradare", a precizat fostul antrenor al naţionalei Bosniei, care se află pe o listă a posibililor antrenori ai echipei FC Braşov, alături de italienii Cristiano Bergodi şi Nicolo Napoli şi de tehnicianul Petre Grigoraş.

Blaz Sliskovici (51 de ani) a preluat echipa Unirea Alba Iulia în martie 2010, însă formaţia a retrogradat în liga secundă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici