Brazilia a creat un secretariat de stat pentru securitatea CM din 2014

Guvernul brazilian a creat un secretariat de stat care să se ocupe de garantarea securităţii la Cupa Mondială de fotbal din 2014, ce va avea loc în perioada 13 iunie - 13 iulie, în Brazilia, a anunţat, joi, ministrul Sporturilor din această ţară, Orlando Silva.

37 afișări
Imaginea articolului Brazilia a creat un secretariat de stat pentru securitatea CM din 2014

Brazilia a creat un secretariat de stat pentru securitatea CM din 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Secretariatul va avea ca rol integrarea forţelor de securitate din cele 12 oraşe gazdă şi eventual forţele armate. Se vor lua măsuri speciale, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în securitate", a declarat Orlando Silva.

Secretariatul de stat va aparţine de Ministerul de Justiţie din Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici