Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor. Breaking news în sport

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, ultima competiţie majoră din acest an, din cauza problemelor de sănătate, anunţă WTA.

3129 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor. Breaking news în sport

BREAKING: Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor

Deşi s-a deplasat la Singapore, numărul 1 mondial, potrivit site-ului oficial WTA, a decis să nu participe la turneu.

"Mereu este dificil să te retragi de la un turneu important. Cred că este pentru prima dată în viaţa mea când fac acest lucru. A fost o decizie grea, dar este mai bine pentru sănătatea mea", a precizat Simona Halep, potrivit wtatennis.com, care a mai adăugat: "Darren a fost 100% de acord cu retragerea mea pentru că este îngrijorat pentru spatele meu şi mi-a spus că cel mai important este să pun sănătatea pe primul loc. Mereu a făcut acest lucru de când am început să lucrăm împreună.

El a fost mai hotărât decât mine să renunţ. Când l-am văzut că este de acord cu acest lucru, am decis şi la fel.

Spatele meu nu este bine. Nu m-am antrenat în ultimele 4 săptămâni. Nu sunt pregătită să evoluez la acest nivel. Nu este uşor să merg pe teren şi să concurez în acest moment".

În locul Simonei Halep va intra Kiki Bertens, cea care miercuri, 17 octombrie, se afla în afara listei competiţiei de la Singapore, în urma înfrângerii suferite la Moscova, în faţa jucătoarei Karolina Pliskova.

Astfel, tabloul complet al jucătoarelor calificate la Turneul Campioanelor: Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, Naomi Osaka, Petra Kvitová, Sloane Stephens, Elina Svitolina, Karolína Pliskova şi Kiki Bertens.

Turneul de la Singapore va avea loc în perioada 21-28 octombrie. Indiferent de ce se va mai întâmpla în acest an în circuitul WTA, Simona Halep va încheia anul 2018 pe prima poziţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici