Bucur: Ne bucurăm că am reuşit o victorie pe care am aşteptat-o mult timp

Atacantul FC Timişoara, Gigel Bucur, a declarat, la întoarcerea formaţiei bănăţene de la Cluj, după calificarea în finala Cupei României, că jucătorii antrenaţi de Gabi Balint au aşteptat mult timp o victorie împotriva echipei Dinamo pentru a-i bucura pe suporterii "alb-violeţi".

4 afișări

"Am aşteptat de mult această victorie, ne bucurăm că am reuşit-o, mai ales că am ajuns şi în finala Cupei României, un obiectiv pe care ni-l dorim cu toţii să-l realizăm. Ne bucurăm că i-am făcut fericiţi pe suporteri. Se pare că la Cluj ne-a priit, sperăm ca şi săptămâna viitoare să ne întoarcem cu o victorie", a spus Gigel Bucur, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Atacantul i-a mulţumit căpitanului Dan Alexa că a susţinut echipa din tribunele stadionului "Dr. Constantin Rădulescu". "Alexa e important pentru noi şi în tribună. A fost o pierdere pentru noi, dar sperăm să-şi revină cât mai repede", a mai spus Bucur.

Antrenorul echipei FC Timişoara, Gabi Balint, a precizat că deja se gândeşte la următoarele meciuri din Liga I. "Dinamo este o echipă bună, însă am reuşit să câştigăm. Ne gândim la celelalte meciuri deja. Avem o echipă mare, cu jucători buni. Au lipsit câţiva jucători de bază, dar cei care au intrat şi-au făcut datoria pe deplin", a spus Balint.

Mijlocaşul armean al formaţiei FC Timişoara, Artiom Karamian, care a urmărit din tribune meciul cu Dinamo, a fost încântat de evoluţia jucătorilor bănăţeni. "E bucurie mare pentru toţi suporterii şi toţi jucătorii. Urmează meciuri importante, finala... Am făcut galerie în tribună cu Alexa. Băieţii au jucat extraordinar", a spus Artiom Karamian.

Formaţia FC Timişoara s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins, marţi, la Cluj-Napoca, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa Dinamo Bucureşti, în semifinalele competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici