Bucurescu: Am pierdut două puncte

Antrenorul Marian Bucurescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că CS Otopeni a pierdut două puncte în partida din deplasare cu Steaua, încheiată la egalitate, scor 1-1, în etapa a X-a a Ligii I.

17 afișări
Imaginea articolului Bucurescu: Am pierdut două puncte

Bucurescu: Am pierdut două puncte (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte fericit că am reuşit să luăm un punct, însă consider că, după cum au decurs lucrurile pe teren, am pierdut două puncte. Odată cu această partidă pot să remarc că Otopeniul a devenit o echipă în adevăratul sens al cuvântului şi au doverdit asta prin mobilizarea pentru acest meci. Au dat dovadă de mult caracter în faţa unei echipe care nu mai are nevoie de nicio prezentare. În acest meci m-am limitat la valoarea jucătorilor pe care i-am avut în lot şi cred că tactica mi-a reuşit", a spus Bucurescu.

Marian Bucurescu a precizat că a gândit jocul în aşa fel încât să nu ofere spaţii adversarului.

"Este adevărat, am avut şi puţin noroc. Pentru echipă, acest rezultat trebuie să fie de bun augur şi să căpătăm multă încredere pentru celelalte meciuri importante care urmează. De acum, trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct, aşa cum am făcut şi aici. Otopeniul este o echipă mică, iar diferenţa de Steaua este una foarte mare. Am organizat jocul astfel încât să nu lăsăm spaţii. Am profitat şi de lipsa lui Nicoliţă şi, zic eu, ne-am descurcat foarte bine", a menţionat tehnicianul formaţiei CS Otopeni.

Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei CS Otopeni, contând pentru etapa a X-a a Ligii I şi a pierdut primele puncte "acasă" din acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici