Budapesta: Doi fani stelişti conduşi la Poliţie înainte de meciul cu Ujpest

Doi suporteri ai Stelei au fost conduşi, joi, la Poliţie, înaintea meciului cu Ujpest de la Budapesta, din preliminariile Ligii Europa, pentru nerespectarea regimului materialelor pirotehnice, a declarat, pentru MEDIAFAX, locotent-colonelul Gheorghe Stan, care însoţeşte grupul de suporteri români.

15 afișări
Imaginea articolului Budapesta: Doi fani stelişti conduşi la Poliţie înainte de meciul cu Ujpest

Budapesta: Doi fani stelişti conduşi la Poliţie înainte de meciul cu Ujpest (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Doi suporteri români au fost conduşi la Poliţie pentru identificare şi pentru aplicarea prevederilor legii maghiare deoarece au încercat să introducă pe stadion materiale pirotehnice. Alte probleme nu au fost, toţi ceilalţi fani stelişti intrând pe stadion", a declarat ofiţerul Jandarmeriei Bucureşti.

Potrivit sport.ro, forţele de ordine le-au confiscat suporterilor Stelei un banner în limba maghiară pe care scria "Ardealul, pământ românesc", considerând că acesta i-ar fi provocat pe fanii unguri.

Partida Ujpest FC - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, se dispută la această oră. În prima manşă, Steaua a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici