Buffon: Cel mai frică îmi este de România

Portarul echipei naţionale a Italiei, Gianluigi Buffon, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că din cele trei meciuri din grupă cel mai frică îi este de cel cu reprezentativa României, informează agenţia Datasport.

17 afișări
Imaginea articolului Buffon: Cel mai frică îmi este de România

Buffon: Cel mai frică îmi este de România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu este un avantaj faptul că suntem campioni mondiali, dar suntem orgolioşi şi vrem respectul întregii lumi. Grupa de la Euro este foarte grea, toate meciurile vor fi dificile. Cel mai frică îmi este de România, deoarece au jucători de calitate care vor să se facă cunoscuţi. În plus îl au pe Mutu, un jucător clasic de geniu. Mutu ar putea la orice echipă importantă din Europa. România poate fi Bulgaria de la CM-94, Cehia de la Euro-96 sau Grecia de la Euro-2004", a spus Buffon.

Portarul formaţiei Juventus Torino a vorbit şi despre convocarea lui Antonio Cassano la naţionala Italiei. "A fost o surpriză pentru toată lumea, deoarece el a avut câteva declaraţii anormale. În ultimele trei luni şi-a văzut de treabă şi asta a contat foarte mult. Cassano este un băiat splendid, dar care a făcut câteva greşeli", a afirmat Buffon.

Italia este adversara României în grupa C de la Campionatul European din Austria şi Elveţia, grupă din care mai fac parte selecţionatele Franţei şi Olandei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici