Buffon crede că Olanda ar prefera Italia sau Franţa în semifinale

Jucătorii naţionalei Italiei sunt optimişti înaintea ultimei partide din grupa C de la turneul final al Campionatului European, contra Franţei, considerând că pot învinge selecţionata antrenată de Raymond Domenech, iar România nu va putea câştiga în faţa Olandei, potrivit presei din Italia.

15 afișări
Imaginea articolului Buffon crede că Olanda ar prefera Italia sau Franţa în semifinale

Buffon crede că Olanda ar prefera Italia sau Franţa în semifinale (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Eroul Italiei din meciul cu România, când a apărat un penalti executat de Adrian Mutu, Gianluigi Buffon a declarat că olandezii nu ar avea motive să-şi dorească naţionala română în semifinalele de la Euro-2008, mai ales ţinând cont de ultimele rezultate. În preliminarii, tricolorii au luat 4 puncte selecţionatei batave, în timp ce, la Euro, Olanda a câştigat clar în faţa Italiei, scor 3-0, şi Franţei, scor 4-1. "Cine spune că Van Basten ţine să ne dea afară dintr-o lovitură atât pe noi, cât şi pe francezi? Dacă ne luăm după ultimele rezultate, olandezii poate ar prefera să mai întâlnească o dată pe una dintre noi în semifinale", a spus portarul echipei Juventus.

Ultimele două meciuri din grupa C de la Euro-2008, Franţa - Italia şi Olanda - România, se joacă marţi, 17 iunie, de la ora 21.45, la Zurich, respectiv, Berna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici