Buffon: Trebuie să ne regăsim mândria în meciul cu România

Căpitanul naţionalei Italiei, portarul Gianluigi Buffon, a declarat că squadra azzura a făcut cel mai prost meci din ultimii 12 ani în întâlnirea cu Olanda, scor 0-3, dar că trebuie să-şi regăsească mândria în următoarea partidă, cea cu România, din grupa C de la Euro, informează presa italiană.

16 afișări
Imaginea articolului Buffon: Trebuie să ne regăsim mândria în meciul cu România

Buffon: Trebuie să ne regăsim mândria în meciul cu România (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"A fost unul dintre cele mai proaste meciuri ale Italiei din ultimii 12 ani, cu siguranţă cel mai prost de când sunt eu în naţională. Nu căutăm scuze, cer scuze fanilor în numele întregii echipe pentru acest rezultat foarte slab, la care nu se aşteptau şi la care nu ne aşteptam. Olanda a jucat extraordinar, chiar dacă primul gol cred că a fost din ofsaid, nu putem pune acest lucru drept cauză a serii noastre negre. Trebuie acum să ne suflecăm mânecile şi să o luăm de la capăt. Franţa şi România au remizat, trebuie să ne regăsim cât mai rapid mândria, să ne revenim în meciul cu România. Suntem puternici, nu e nevoie de alt stimulent pentru a face un joc mult mai bun vineri", a spus Buffon.

După ce a remizat cu Franţa, scor 0-0, echipa României va întâlni reprezentativa Italiei vineri, de la ora 19.00, pe stadionul Letzigrund din Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici