Bulatovici neagă faptul că s-ar fi înţeles cu Gyor ETO

Handbalista Katarina Bulatovici, de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, a negat informaţiile apărute, joi, în presa din Muntenegru, potrivit cărora ar fi ajuns la o înţelegere pentru a evolua din sezonul viitor la campioana Ungariei, Gyor ETO.

311 afișări
Imaginea articolului Bulatovici neagă faptul că s-ar fi înţeles cu Gyor ETO

Katarina Bulatovici (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Sunt doar zvonuri, s-a scris cam ce a fost şi acum câteva săptămâni. Eu rămân pe poziţie cu ce am spus: voi purta negocieri cu echipe doar după finalul meciurilor din Liga Campionilor", a declarat Bulatovici, pentru MEDIAFAX.

Presa de joi din Muntenegru a scris, joi, că handbalista s-a înţeles deja cu campioana Ungariei, Gyor ETO, la care ar urma să joace în următoarele două sezoane.

Despre Katarina Bulatovici s-a scris în ultima perioadă ca este în discuţii cu mai multe echipe de top din Europa, însă sportiva a declarat, la 7 februarie, pentru MEDIAFAX, că prima echipă cu care va negocia pentru viitorul sezon este Oltchim şi că nu va mai vorbi despre acest subiect până la încheierea partidelor din Liga Campionilor.

"Nu am auzit nimic despre aşa ceva, e prima dată când aud. Impresarul ei este un om serios şi cred că ne-ar fi anunţat despre asta, mai ales că Bulatovici are cu noi contract pe acest sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. Presa scrie de toate, nu cred că e adevărat", a declarat joi, pentru MEDIAFAX, preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.

Oficialul vâlcean a făcut referire şi la jucătoarele care şi-au depus memorii la FRH, pentru a deveni libere de contract, Navarro, Barbosa, Pineanu şi Stanca: "Cu Navarro, Barbosa şi Pineau ne-am înţeles să continue la Oltchim, iar de la Stanca aştept astăzi un răspuns oficial".

Oltchim se pregăteşte pentru deplasarea în Ungaria, unde sâmbătă, de la ora 17.00, va juca partidă decisivă pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, cu FTC Budapesta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici