Bulgaria îşi retrage echipele de haltere de la JO

Federaţia Bulgară de Haltere a anunţat, vineri, că îşi va retrage atât echipa masculină cât şi cea feminină de la Jocurile Olimpice de la Beijing, după ce 11 sportivi au fost depistaţi pozitiv cu anabolizante, în urma unor controale efectuate în 8 şi 9 iunie.

19 afișări
Imaginea articolului Bulgaria îşi retrage echipele de haltere de la JO

Bulgaria îşi retrage echipele de haltere de la JO, după ce 11 sportivi au fost depistaţi pozitiv

"În consecinţă, Federaţia Bulgară de Haltere a decis să anuleze participarea echipelor naţionale, atât la masculin cât şi la feminin, la Jocurile Olimpice", se arată într-un comunicat al forului de profil.

Controalele au fost efectuate cu ocazia unui antrenament desfăşurat la Asenovgrad şi au dus la descoperirea substanţei metandienon, un steroid anabolizant interzis, la 11 sportivi bulgari, ale căror nume nu au fost făcute încă publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici