Bulgaru: Noi, suporterii rapidişti, ne bucurăm că a plecat Copos

Liderul galeriei echipei Rapid, Vali Bulgaru, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că suporterii giuleşteni se bucură de faptul că George Copos a vândut pachetul majoritar de acţiuni al clubului şi a precizat că nimeni nu îl regretă în Giuleşti.

22 afișări
Imaginea articolului Bulgaru: Noi, suporterii rapidişti, ne bucurăm că a plecat Copos

Bulgaru: Noi, suporterii rapidişti, ne bucurăm că a plecat Copos (Imagine: Mediafax Foto)

"Noi ne bucurăm că a plecat. Nu îl regretăm pe Copos, nimeni nu îl regretă. E bine că a plecat până la urmă, că prea ne-a ţinut în alarmă atâta timp, ba că vinde, ba că nu vinde. Se juca precum Bergodi cu demisia, uite-o, nu e. Şi toate astea s-au răsfrânt asupra echipei şi s-a ajuns în situaţia de azi. N-are cum să fie mai rău cu Taher decât cu George Copos. Toată lumea ştie că el e singurul patron de club care a făcut bani din fotbal. El a făcut unele greşeli fatale, n-a cerut părerea nimănui. S-a văzut ce transferuri a făcut de capul lui, iar acum regretă", a spus Bulgaru, alias Valentin Marincea.

Liderul galeriei susţine că dacă Fathi Taher vine cu sufletul la echipă şi nu tratează Rapidul ca pe o simplă afacere atunci suporterii îl vor primi pe Giuleşti cu "covorul roşu". "Din promisiunile pe care le-a făcut în presă, Taher o să investească mai mult decât Copos. Dacă vine aici să facă treabă şi să pună suflet, Taher e binevenit, îi întindem şi covorul roşu pe Giuleşti. Dar dacă vine pentru o simplă afacere, mai bine să nu vină. Nouă ne trebuie aici oameni care să pună suflet. Dacă va investi şi vom avea rezultate atunci o să îl iubească toată lumea. Şi aşa, anul ăsta e compromis! Taher să o ia de la zero şi să facă ceva", a afirmat şeful galeriei.

În ceea ce îl priveşte pe Constantin Toma, propus de Taher pentru postul de preşedinte, Bulgaru a menţionat că acesta este susţinător al echipei Dinamo şi că nu va fi primit bine pe Giuleşti. "Am auzit că îl pune pe Toma de la Omniasig. Noi am aflat că e dinamovist şi chiar dintr-ăla sufletist, nu doar simpatizant. Aşa că normal că nu o să fie binevenit pe Giuleşti. N-au ce căuta oameni care nu se dedică trup şi suflet Rapidului. Cel mai bine ar fi ca Taher să readucă la club cuplul Dinu Gheorghe - Răzvan Lucescu. Ei au obţinut cele mai mari performanţe din istoria clubului şi sunt şi rapidişti", a adăugat suporterul.

Liderii suporterilor giuleşteni aşteaptă să fie contactaţi de Fathi Taher pentru a discuta despre viitorul clubului. "Noi aşteptăm acum să ne caute domnul Taher, să ne întâlnim să vorbim. Nu o să-l căutăm noi, dânsul să ne caute. Pentru că, de fapt, proprietarii Rapidului noi suntem, suporterii. Noi rămânem aici şi la bine, şi la rău. Până acum nu am avut niciun contact cu el. Noi vrem să îi explicăm ce este la Rapid şi de ce este nevoie", a adăugat Vali Bulgaru.

Întrebat ce părere are despre prietenia dintre Fathi Taher şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, Bulgaru a răspuns: "Nu ne e teamă că e prieten cu Gigi Becali şi cu Badea de la Dinamo. În fotbal când vrei să investeşti şi să-ţi faci o imagine uiţi de prietenii şi de tot. Ce, Copos nu era prieten cu Gigi Becali? Astea se uită când e vorba de bani, imagine şi orgoliu".

George Copos a anunţat oficial vânzarea a 80 la sută din acţiunile grupării FC Rapid către omul de afaceri iordanian Fathi Taher, tranzacţia finalizându-se, în noaptea de luni spre marţi, după opt ore de discuţii. Cei doi oameni de afaceri s-au întâlnit la Crowne Plaza în jurul orei 16.00, actele fiind semnate în prezenţa avocaţilor celor două părţi. Noua conducere a clubului a decis instalarea în funcţia de preşedinte pe Constantin Toma. După ce Mircea Rednic a demisionat, la conducerea tehnică a echipei a fost numit secundul Marian Rada care va fi antrenor principal până la finalul sezonului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici