Burleanu: Găzduirea Euro-2020 îmi consolidează încrederea în viitorul fotbalului românesc

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că alegerea oraşului Bucureşti de către UEFA pentru organizarea a patru meciuri de la Campionatul European din 2020 îl bucură foarte mult şi că acest lucru îi consolidează încrederea în viitorul fotbalului românesc, informează frf.ro.

78 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Găzduirea Euro-2020 îmi consolidează încrederea în viitorul fotbalului românesc

Burleanu: Găzduirea Euro-2020 îmi consolidează încrederea în viitorul fotbalului românesc (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Decizia Comitetului Executiv al UEFA ca România să se afle printre ţările organizatoare ale EURO 2020 este una extrem de onorantă şi îmi produce o bucurie enormă care îmi consolidează încrederea pe care o am în viitorul fotbalului românesc. Faptul că Bucureştiul este unul dintre oraşele cărora li s-a atribuit organizarea Euro-2020 consider că este şi un semn de încredere pe care UEFA îl arată Federaţiei Române de Fotbal şi planului său de reformă şi promovare a performanţei în fotbal. Vreau să profit de această ocazie şi să mulţumesc tuturor reprezentanţilor Guvernului României care au contribuit la susţinerea şi promovarea acestui proiect. A fost un exemplu de colaborare eficientă interinstituţională şi un exemplu care ilustrează ideea că o viziune corect asumată, susţinută cu responsabilitate pe fiecare palier, nu poate decât să ne ducă spre succes", a afirmat Burleanu.

Oraşul Bucureşti a fost desemnat, vineri, la Geneva, de membrii Comitetului Executiv al UEFA, să găzduiască, pe Arena Naţională, patru meciuri, trei din faza grupelor şi unul din optimile de finală, în cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal din 2020, alături de alte 12 oraşe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici