Burnley - Fulham este al patrulea meci amânat în Premier League din cauza infectărilor cu coronavirus

  • Meciul de duminică, din Premier League, dintre Burnley şi Fulham a fost amânat după ce mai multe cazuri pozitive de coronavirus au fost din nou raportate la clubul londonez, anunţă BBC Sports.
  • Partida de pe arena Turf Moor trebuia să se joace duminică la ora locală 12.00.
486 afișări
Imaginea articolului Burnley - Fulham este al patrulea meci amânat în Premier League din cauza infectărilor cu coronavirus

Meciul precedent al lui Fulham, împotriva lui Tottenham, ce trebuia să se joace miercuri, a fost de asemenea amânat după un număr semnificativ de teste pozitive.

Conducerea lui Fulham analizează informaţii conform cărora atacantul Aleksandar Mitrovic ar fi încălcat regulile de combatere a coronavirusului, participând la o petrecere de Crăciun, alături de conaţionalul său Luka Milivojevic, de la Crystal Palace, aceasta putând fi una din sursele de infectare a colegilor din club.

Jucătorii şi angajaţii clubului Fulham au fost retestaţi după ce meciul cu Spurs fusese amânat.

Iniţial, jucătorii fuseseră programaţi să se prezinte la antrenament sâmbătă dimineaţă, dar ulterior li s-a spus să nu mai participe la sesiune, conform BBC Sports.

Conducerea Premier League a dat publicităţii un comunicat în care precizează „în urma cererii clubului Fulham de a reprograma meciul cu Burnley, conducerea Premier League a luat în considerare opinii medicale independente şi a decis să amâne meciul din cauza circumstanţelor excepţionale, provocate de focarul de coronavirus de la club”.

„Liga va reprograma cât mai repede cele două jocuri amânate ale lui Fulham”, se mai spune în comunicat.

Acesta este al patrulea meci din Premier League care este amânat în acest sezon din pricina cazurilor de coronavirus.

În ciuda acestor cazuri, desfăşurarea Premier League nu este în pericol. „Cu un număr scăzut de teste pozitive la majoritatea covârşitoare a cluburilor, liga continuă să aibă încredere în protocoalele Covid-19,
susţinute în totalitate de guvern, pentru a permite ca meciurile să fie jucate conform programării”, se mai arată în comunicatul conducerii Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici