Buta: Cred că am luat virusul AH1N1 de la un coleg

Jucătorul Politehnicii Iaşi, Cornel Buta, primul fotbalist din Liga I diagnosticat cu gripă porcină, a declarat marţi, că, probabil, a luat virusul AH1N1 din vestiar, de la unul dintre coechipierii săi.

12 afișări
Imaginea articolului Buta: Cred că am luat virusul AH1N1 de la un coleg

Buta: Cred că am luat virusul AH1N1 de la un coleg (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu cred că am luat virusul AH1N1 de la un coleg. Mie mi-a fost rău săptămâna trecută, dar înaintea mea au fost şi alţi colegi care s-au simţit rău. Dintre toţi, eu am fost singurul care a fost la analize. Iniţial, mi s-a spus că am doar o simplă viroză, pentru ca astăzi (n.r. - marţi) să mi se comunice de la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi că am gripa AH1N1", a spus Cornel Buta.

Buta a mai precizat că se simte mult mai bine şi speră ca şi colegii săi să se refacă în cel mai scurt timp: "Săptămâna trecută, când m-am simţit rău, am stat mai mult în casă şi acum mi-am mai revenit. Pot să spun că nu mai am temperatură şi mi-a revenit şi pofta de mâncare. Sper ca şi ceilalţi colegi ai mei care s-au simţit rău să-şi revină cât mai repede".

Buta a fost diagnosticat, marţi, cu virusul AH1N1, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele clubului, Cristian Stărică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici