Bute ar putea să boxeze din nou cu Froch în Canada, la începutul lui 2013. Ce spune promotorul britanicului

Promotorul pugilistului Carl Froch, Eddie Hearn, a declarat că a discutat în această săptămână cu reprezentanţii lui Lucian Bute şi că probabil un nou meci între britanic şi român va avea loc în prima parte a anului 2013, la Montreal, informează This is Nottingham.

657 afișări
Imaginea articolului Bute ar putea să boxeze din nou cu Froch în Canada, la începutul lui 2013. Ce spune promotorul britanicului

Bute ar putea să boxeze din nou cu Froch în Canada, la începutul lui 2013. Ce spune promotorul britanicului

"Am avut discuţii îndelungate cu echipa lui Lucian Bute, în această săptămână, şi probabil revanşa va avea loc devreme în 2013, la Montreal", a spus Hearn.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat, în 26 mai, la Nottingham, în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici