Bute, după ce a primit tricoul echipei Oţelul: Sunt onorat de acest cadou

Pugilistul Lucian Bute, care a primit un tricou semnat de jucătorii echipei campioane Oţelul Galaţi, a declarat, miercuri, că este onorat de cadoul primit şi că a fost alături de fotbaliştii gălăţeni la meciul de pe teren propriu cu FC Timişoara, în urma căruia au câştigat titlul.

135 afișări
Imaginea articolului Bute, după ce a primit tricoul echipei Oţelul: Sunt onorat de acest cadou

Bute, după ce a primit tricoul echipei Oţelul: Sunt onorat de acest cadou (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Sunt onorat să primesc acest cadou. Şi eu am fost cu gândul la Oţelul când ei trebuiau să câştige meciul cu Timişoara. Păcat că nu am fost acasă, pentru că aş fi ieşit în stradă alături de gălăţenii mei", a declarat Lucian Bute, la sala Dinamo, după ce a primit tricoul Oţelului.

Lucian Bute a primit un tricou de campion cu semnăturile tuturor fotbaliştilor echipei Oţelul Galaţi, inclusiv cea a preşedintelui clubului Marius Stan. Mijlocaşul Gabriel Paraschiv a scris pe tricou că vrea un upercut de stanga la meciul pe care Bute îl va disputa pe 9 iulie, la Romexpo, cu Jean Paul Mendy, partidă în care românul îşi va pune în joc centura de campion mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici