Bute, favorit la câştigarea titlului mondial

Pugilistul Lucian Bute este considerat favoriat de către casele de pariuri din Las Vegas şi Quebec la câştigarea titlului mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, în meciul de sâmbătă dimineaţă cu boxerul columbian Alejandro Berrio, informează presa canadiană.

1 afișare
Imaginea articolului Bute, favorit la câştigarea titlului mondial

Bute, favorit la câştigarea titlului mondial

La casele de pariuri din Las Vegas, Bute, pugilist al clubului Interbox, are o cotă de cinci la unu, în timp ce cele din Quebec i-au pus o cotă de şapte la unu.

Lucian Bute şi Alejandro Berrio au fost, joi, la cântarul oficial, iar presa canadiană a anunţat că pentru gala organizată de clubul Interbox, de la Centre Bell din Montreal, au fost vândute deja circa 13.000 de bilete.

Meciul pentru titlul mondial dintre Lucian Bute şi Alejandro Berrio va fi transmis în direct de Pro TV, sâmbătă dimineaţă, de la ora 05.00. Gala integrală de la Montreal va putea fi urmărită şi la Sport.ro, duminică, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici