Bute: Sper ca următorul meci să fie în România

Pugilistul Lucian Bute, care şi-a păstrat titlul mondial IBF în urma victoriei în faţa irlandezului Brian Magee, a declarat, duminică dimineaţă, la postul de televiziune B1, că speră "din tot sufletul" ca următorul meci să-l susţină în România.

34 afișări
Imaginea articolului Bute: Sper ca următorul meci să fie în România

Bute: Sper ca următorul meci să fie în România (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Sunt fericit de performanţa şi spectacolul oferite. Mă bucur că toţi românii au putut să ma vadă şi sunt fericit că România a fost alături de mine. Nu ştiu ce va urma, dar sper din tot sufletul să boxez în România, luni sau marţi voi discuta cu patronul şi în vară sper să vin în România. Nu am fost în vacanţă în Florida, am muncit foarte mult. Am lucrat la tactică şi nu întâmplător a venit acest upercut. În primele reprize a fost mai echilibrat şi apoi mi-am lăsat braţele să curgă, iar acel upercut a fost pregătit. Ştiam că Magee e un boxer foarte puternic şi că mă aşteaptă un meci greu. Lovitura la ficat i-a slăbit ritmul şi de acolo am putut să-mi fac jocul", a declarat Bute la B1.

Pugilistul Lucian Bute şi-a apărat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pentru a şaptea oară consecutiv, după ce l-a învins pe irlandezul Brian Magee, prin KO tehnic în repriza a zecea, într-un meci disputat, duminică, la Centre Bell din Montreal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici