Buton de raportare a incidentelor antisemite în sport

O organizaţie dezvoltă un buton de raportare a incidentelor antisemite în sport, a anunţat, luni, compania, potrivit Reuters.

77 afișări
Imaginea articolului Buton de raportare a incidentelor antisemite în sport

Buton de raportare a incidentelor antisemite în sport

Un nou buton online de raportare a incidentelor antisemite în sport va contribui la crearea unui mediu mai sigur şi la o mai mare acceptare, a transmis luni Makkabi Germany.

Organizaţia se ocupă cu înregistrarea şi raportarea evenimentelor antisemite din sportul din Germania şi luptă împotriva acestor acte.

Link-ul de raportare online pe care cluburile sportive îl pot adăuga pe site-ul lor este menit să raporteze şi să înregistreze mai bine incidentele antisemite.

Potrivit Asociaţiei Federale a Departamentelor de Cercetare şi Informare privind Antisemitismul (RIAS), incidentele antisemite, nu numai în sport, din Germania, în perioada 7-15 octombrie, au ajuns la 202, ceea ce reprezintă o creştere de 240% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Un studiu realizat de organizaţia Makkabi Germania Together1 arată că, de multe ori, structurile de raportare nu sunt cunoscute. Ca urmare, incidentele antisemite rămân obscure, în special în sport. Prin urmare, este dificil să îi ajutăm pe cei afectaţi”, au mai transmis cei din organizaţie.

Butonul de raportare sportivă permite cluburilor şi asociaţiilor, precum şi organizaţiilor de suporteri să integreze funcţia de raportare pe toate site-urile web la un prag scăzut.

Creşterea incidentelor antisemite de la atacul terorist al Hamas asupra civililor israelieni din 7 octombrie arată că antisemitismul este larg răspândit şi afectează viaţa de zi cu zi a evreilor, inclusiv în sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici