CAF a respins recursul înaintat de Oţelul, iar FC Vaslui va evolua în Cupa UEFA-Intertoto

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) a FRF a respins, luni, ca nefondat recursul înaintat de gruparea Oţelul Galaţi în cazul meciului pierdut la "masa verde" în faţa formaţiei FC Vaslui, informează site-ul oficial al federaţiei.

15 afișări
Imaginea articolului CAF a respins recursul înaintat de Oţelul, iar FC Vaslui va evolua în Cupa UEFA-Intertoto

CAF a respins recursul înaintat de Oţelul, iar FC Vaslui va evolua în Cupa UEFA-Intertoto (Imagine: www.lpf.ro)

Astfel, se menţine hotărârea Comisiei de Apel a FRF din data de 6 mai, conform căreia echipa Oţelul a fost sancţionată cu pierderea cu 0-3 a meciului cu FC Vaslui, contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Partida pe teren s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Decizia CAF este definitivă, irevocabilă şi executorie.

Acesta este cel de-al doilea rezultat decis la masa verde în acest campionat, după partida Rapid - Steaua.

Comisia de Disciplină a FRF îl sancţionase la 5 martie pe Janos Szekely cu două etape şi 3.000 de lei penalitate financiară pentru injurii şi comportament nesportiv la adresa arbitrilor la finalul partidei Oţelul Galaţi - Rapid (scor 0-1), din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. De asemenea, în urma acelui meci, Gabriel Paraschiv a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei pentru eliminarea de pe teren pentru două cartonaşe galbene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici