CAF menţine decizia CNSL în litigiul FC Timişoara - Ionel Ganea

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis respingerea recursului formulat de FC Timişoara în litigiul cu jucătorul Ionel Ganea şi menţine decizia Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL).

23 afișări
Imaginea articolului CAF menţine decizia CNSL în litigiul FC Timişoara - Ionel Ganea

CAF menţine decizia CNSL în litigiul FC Timişoara - Ionel Ganea (Imagine: Mediafax Foto)

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a decis că atacantul Ionel Ganea a fost concediat ilegal de către FC Timişoara şi a interzis, totodată, clubului bănăţean să cumpere jucători în următoarele două perioade de transferuri. CNSL a decis ca Ionel Ganea să primească, cu titlu de compensaţie, sumele rezultate din convenţia dintre cele două părţi, mai puţin primele de obiectiv, informează site-ul frf.ro.

La începutul lunii noiembrie, conducerea clubului FC Timişoara a decis să îi rezilieze unilateral contractul atacantului român. Ulterior mai multe comisii ale FRF au decis că FC Timişoara nu avea dreptul să îi rezilieze contractul lui Ganea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici